Facebookaanbieding: Facebookpagina SMZ Training en Support

Wanneer u Excel gebruikt binnen uw bedrijf, kunt u tegen veel problemen aanlopen hoe u zaken moet aanpakken. Om u daarbij te helpen heeft SMZ werkplekondersteuning op afstand als ondersteuning. Om u vrijblijvend kennis te laten maken met deze werkplekondersteuning / helpdeskfunctie bieden wij u het volgende aan: Vertel ons wat u wilt weten van Excel, like en deel onze pagina en wij verloten iedere maand een halfuur werkplekondersteuning met één van onze IT-medewerkers door middel van WebEx.

WebEx is een programma zoals Lync, Teamviewer, Skype. Hiermee kunnen we ons bureaublad delen en Excel voorbeelden geven. Ook kunt u de problemen laten zien waar u een oplossing voor zoekt. Het voordeel van WebEx is de HD kwaliteit van video en geluid en de mogelijkheid de sessie op te nemen om het later nog eens terug te kunnen kijken.

SMZ verzorgt een helpdesk op afstand voor bedrijven die applicatie ondersteuning nodig hebben voor hun eindgebruikers zowel 1e lijns als 2e lijns.
 

Opleidingen

SMZ Training en Support is een op service gericht IT-opleidings- en trainingsorganisatie met vele cursuslocaties in Nederland en België. Wij bieden een ruim aanbod aan algemene en professionele IT-trainingen en diensten. 
Lees meer...

Verhuur

Op onze locatie in Middelburg kunt u terecht voor het huren van (Computer)-lokalen, kantoorruimten en flexwerkplekken
Lees meer...

Software ontwikkeling

SMZ Training en Support heeft vele jaren ervaring in het ontwikkelen van software. Bijvoorbeeld voor Excel in Visual basic for applications of voor websites waar speciale logica gemaakt moet worden voor het afhandelen van processen.
Lees meer...

Aanbieding

Vertel ons wat u wilt weten van Excel, deel onze facebook pagina en wij verloten 10 x een halfuur werkplekondersteuning met één van onze IT-medewerkers door middel van WebEx.
Lees meer...