Prijslijsten

Onze trainingen zijn maatwerk. Dat betekent dat een training aangepast wordt op de behoefte die een organisatie heeft. Voor bedrijfstrainingen heeft u dan ook een maatwerk offerte nodig Onze accountmanagers helpen u om uw wensen naar een optimale training te vertalen. U kunt ze vrijblijvend bellen via 0118  637090. 

Prijslijst Microsoft Office trainingen Open LeerCentrum

Prijzen klassikale Microsoft Office trainingen via offerte afhankelijk van duur, locatie, faciliteiten, etc..
Neemt u contact op met mw. Jacqueline Romijn-Voermans 0118 637090 voor een vrijblijvende inventarisatie van de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden.

Prijzen individuele Microsoft Office trainingen op aanvraag.

Prijslijst Autodesk trainingen via het Technisch Open Leercentrum op aanvraag.

Prijzen trainingen voor applicatieontwikkeling op aanvraag.

Vragen

Ik ben op een training geweest en heb nog vragen.

U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij sturen uw vraag dan door aan de trainer. Hij zal dan contact met u opnemen om een en ander toe te lichten. Ook kunnen we door middel van WebEx, Teamviewer of Lync nog eens een en ander duidelijk maken doordat de docent zijn Windows bureaublad met u deelt en zo een en ander nogmaals toelicht.

Werkplekondersteuning

Heeft u specifieke vragen dan kunt u gebruik maken van onze werkplek-ondersteuningsdiensten. Dan kunnen we in korte tijd ingaan op de specifieke vragen die u heeft.

Wat heb ik nodig als ik kom trainen bij SMZ

U heeft in principe niets nodig. Wij verzorgen computers, met de juiste software. Koffie thee en eventueel lunch is geregeld.