Individuele Ondersteuning

Kenniswerkers hebben vaak complexe problemen die specifieke multidisciplinaire vaardigheden van verschilende office programma's, databases, XML bestanden vereisen. Het verwerken van dergelijke gegevens is vaak complex.

Wij kunnen deregelijke kenniswerkers specifieke vaardigheden leren die noodzakelijk zijn om die taak efficient uit te voeren. Heeft u of een medewerker het idee dat er te veel handelingen uitgevoerd moeten worden dan is een dergelijke werkplekondersteuning aan te raden.

Ondersteuning bij migraties en implementaties

Onze ervaring heeft ons geleerd dat medewerkers na het volgen van een training of migratietraject behoefte hebben aan extra begeleiding.

SMZ Training en Support biedt werkplekondersteuning bij de uitrol van nieuwe systemen en software.

Na de uitrol worden gebruikers actief ondersteunt met het werken met de nieuwe omgeving en software.

In een dergelijk traject loopt de werkplekbegeleider proactief rond en zorgt voor kennisoverdracht van het nieuwe systeem.

- hij beantwoordt vragen die de gebruiker in de praktijk tegenkomt;
- hij geeft tips en trucs om sneller en efficiënter te werken met de nieuwe software/applicatie;
- veel gestelde vragen worden verzameld zodat deze gepubliceerd kunnen worden op, bijvoorbeeld het intranet;* gemelde incidenten worden geanalyseerd ten behoeve van een volgende uitrolfase.

Groepsondersteuning

Specifieke doelgroepen bv. oudere werknemers die nooit met automatiseringssytemen hebben gewerkt of met beperkingen kunnen wij op een voor hun niveau aangepast tempo begeleiden.