Trainen in Kennis

Kennisoverdracht

René Romijn en Jacqueline Romijn-Voermans vormen de spil bij SMZ Training en Support.

René licht graag toe wat hij de meest belangrijke aspecten vindt bij het opleiden en trainen van mensen. "In de eerste plaats doe ik het opleiden van mensen met ontzettend veel plezier, dat is ook een voorwaarde om mensen enthousiast te krijgen over de lesstof. Natuurlijk moet het volgen van een training primair kennisoverdracht tot gevolg hebben".

Jacqueline is verantwoordelijk voor de organisatorische kant van een training "Daarin is persoonlijk contact voor mij erg belangrijk. Uit ervaring kan ik vertellen dat een goede en fijne samenwerking alleen tot stand komt door gesprekken met de verantwoordelijke binnen een organisatie".

Onze filosofie

Trainen is een proces van het actief toepassen van ervaringen. Het omvat het ontwikkelen of verdiepen van vaardigheden, kennis, ideeën, betekenis of perceptie. Effectieve trainingen hebben tot gevolg dat u anders wilt gaan werken en uw werkwijzen verder wilt ontwikkelen. Bovendien stimuleert dat om nog meer te willen leren. Waar begint het? Een training begint met het inventariseren van behoeftes. Want die zijn voor ieder bedrijf anders. Des te belangrijker dat er na inventarisatie een passend opleidingsplan wordt gemaakt. Dat plan maken we samen met u, om te zorgen dat alle medewerkers voldoende getraind zijn in alle, voor uw bedrijf, benodigde vaardigheden.

Over onze opleidingen

Opleidingen

SMZ Training en Support is een opleidingsinstituut voor eindgebruikers computertrainingen, gespecialiseerd in trainingen voor Microsoft Office.

Locaties

Wij verzorgen onze trainingen door geheel Nederland en België. Bij u op locatie of in een voor u gunstig gelegen trainingslocatie.

Trainingsvormen

Wij geven onze trainingen 'instructor-led'. Waardoor vragen snel, en op de werkplek toegesneden beantwoord kunnen worden.

Nazorg

Een training is niet afgelopen aan het einde van een trainingsdag. Cursisten kunnen na afloop altijd contact opnemen voor nadere uitleg.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de opleidingen van SMZ-IT? Neem dan nu contact met ons op.

Klik hier voor onze contact gegevens